17 maggio 2012

Pakete turistike, Raftin - Brenda Dites.

Raftin - Brenda Dites Printoje E-mail

Mberritja gjate paradites ne Castle Park ,Berat.

Nisja drejt Kanioneve te Osumit.Udhetimi zgjat 1 ore e 30 min(60 km). Mberritja ne mes te kanioneve dhe pergatitja per te filluar udhetimin. Pergjate udhetimit do shikoni 8 ujevara ;vende antike si katedralja,porta e djallit,syri; natyra e virgjer). Ne mes te kanioneve ,poshte ujevares blu gjithe grupi ha dreken(fast food).Aventura mes kanioneve zgjat 3-4 ore ne varesi te nivelit te lumit.

Mbarimi I guides.
Largimi nga kanionet.

Grupi duhet te jete 5-15 persona.

39,9 euro/person

Ju duhet te keni nje veshje sa me te rehatshme sportive (komplet sportive dhe atlete).Automjeti juaj duhet te jete I afte te perballoje rruge disi te veshtira qe te cojne deri tek pika e nisjes te Kanionet e lumit Osum.

Castle Park siguron te gjitha pajisjet, veshjet anti-uje dhe mjetet e duhura per nje udhetim te sigurt.

Per informacion te metejshem na kontaktoni ne nr cel.0692035634 dhe na shkruani ne posten elektronike: castlepark_2003@ yahoo.it

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate