04 maggio 2012

KORFUZ ..... Qershor 2012

KORFUZ ..... Qershor 2012      www.mtitravel-al.com

Almyros Natura 4* All Incl
/ Acharavi
Kompleks Turistik ne formen e vilave 2-kateshe, buze detit. Ka pishine, Deti ne Acharavi eshte me guricka te vogla, i pershtatshem per familje dhe cifte te reja, animacion.
MUAJI QERSHOR 7 Nete
   
   
Dhome 2-she 498 €
Dhome 3-she 640 €
Dhome 2+1 Femije 2-12Vj 498 €
Dhome 2+2 Femije 2-12Vj 650 €
Roda Garden Village 3* All Incl / Roda
Kompleks Turistik ne formen e vilave 2-kateshe, buze detit, ne zonen me te njohur per jeten e nates. Plazh me rere, pishine, gjelberim. Ipershtatshem per familje dhe te rinj.
MUAJI QERSHOR 7 Nete
   
   
Dhome 2-she 550 €
Dhome 3-she 770 €
Dhome 2+1 Femije 2-12Vj 590 €
Dhome 2+2 Femije 2-12Vj 700 €
Paleokastritsa Hotel 4* All Incl / Paleokastrica
Kompleks Turistik me vila deh hotel, buze detit, Plazh me zhavorr, pishina, gjelberim. I pershtatshem per familje me femije, te rinj dhe te moshuar.
MUAJI QERSHOR 7 Nete
   
   
Dhome 2-she 600 €
Dhome 3-she 740 €
Dhome 2+1 Femije 2-13Vj 600 €
Sunshine Corfu Hotel 4* All Incl / Nisaki
Kompleks Turistik ne nje nga plazhet me te bukura me guricka. i pershtatshem per familje, sherbim shume i mire, ushqim cilesor, pishina, kende lojrash..
MUAJI QERSHOR 7 Nete
   
   
Dhome 2-she 742 €
Dhome 3-she 1008 €
Dhome 2+1 Femije 2-12Vj 770 €
Dhome 2+2 Femije 2-12Vj 1180 €
Primasol Ionian Sun 4* All Incl / Benitses
Kompleks Turistik me vila hde hotel ne mes te gjelberimit. Plazh me zhavorr i ngjashem me plazhet e Dhermiut, pishina, ushqim cilesor, sherbim shume i mire.
MUAJI QERSHOR 7 Nete
   
   
Dhome 2-she 888 €
Dhome 3-she 1200 €
Dhome 2+1 Femije 2-12Vj 889 €
Dhome 2+2 Femije 2-12Vj 889 €
Mitsis Roda Beach 5*All Incl / Roda
Kompleks Turistik me vila dhe hotel , shume i pershtatshem per familje me femije, lojra, rreshkitese, pishina, animacione. Ushqim i bollshem, plazh me rere, sherbim shume i mire.
MUAJI QERSHOR 7 Nete
   
   
Dhome 2-she 1047 €
Dhome 3-she 1416 €
Dhome 2+1 Femije 2-14Vj 1047 €
Dhome 2+2 Femije 2-14Vj 1340 €
Rosa Bella Suite Hotel 4* 4*All Incl / Ermones / Ermones
Kompleks Turistik ne formen e vilave 2-kateshe, buze detit. Ka pishine, plazh me rere, det shume i paster, ushqim cilesor, pishina, animacion, lojra.
MUAJI QERSHOR 7 Nete
   
Dhome 2-she 952 €
Dhome 3-she 1288 €
Dhome 2+1 Femije 2-14Vj 1015 €
Dhome 2+2 Femije 2-14Vj 1246 €          

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate