04 maggio 2012

Shkolla " Leonik Tomeo" Durres, i bashkohet nismes "Welcome to Albania"!...

Shkolla Leonik Tomeu vizitë në kampusin Vitrina Sot me dt. 3 Maj, maturantët e shkollës së mesme Leonik Tomeu, nga Durrësi zhvilluan takimin me temë "Bëj nder vendit tënd, Fto në Shqipëri sa më shumë Vizitorë. Pas një vizite në Kampus, studentët u njohën me nismen e Lëvizjes Shqipëria e Re dhe aktivitetet e saj në lidhje me turizmin. Pas takimit vijuan me drekën festive dhe argëtimin në fushën e patinazhit të City Park.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate