17 maggio 2012

Hoteleri - Turizëm "Albania" statistika e blogut ne muajin e pare.

Hoteleri - Turizëm "Albania" statistika e blogut ne muajin e pare me 300 postimet.

Poshtë do te gjeni te renditura shtetet, browserat dhe sistemet operative qe persona te ndryshëm nga gjithë bota kane përdorur për te pare këtë faqe blogu.
Me këto rezultate mund te themi qe janë te shumte ato persona qe edhe pse jetojnë jashtë atdheut interesohen dhe duan te kujtojnë bukuritë e saja. Keto rezultate i bashkëngjiten dhe meritat e siteve turisike dhe informacionet qe jane përdorur për informimin e publikut turistik.
Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate