16 maggio 2012

EXPLORE-ALBANIA kryen Udhëtime neper te gjithë Shqipërinë

EXPLORE-ALBANIA kryen udhëtime nëpër të gjithë Shqipërinë. Në këto udhëtime njerëzit njohin natyrën tonë të virgjër, malet, liqenet malorë, shpellat, pyjet, lumenjtë, historitë e legjendat dhe shijojnë ushqimin BIO të zonave të ndryshme. 
 Jemi një grup shokësh që merremi me sportin e alpinizmit që nga viti 1981, duke kryer udhëtime dhe ngjitje nëpër male. Kemi lëvizur në të gjithë Shqipërinë, me qëllimin e vetëm për të pushtuar majat e maleve të vendit tonë. E kështu vit pas viti, deri sa menduam se kishte ardhur koha që njohuritë dhe aftësitë tona t’i vinim në shërbim të të apasionuarve të tjerë, që të gjithë të shijojnë dhe të  
                                            njohin bukuritë e vendit tonë të mahnitshëm. Per me shume Info;
                                            http://www.explore-albania.com/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate