11 maggio 2012

Collina Turizem, Udhëtime me autobus Itali - Shqipëri - Itali

Udhëtime me autobus Itali - Shqipëri - Itali
Collina Turizem është nje kompani autobusash me qendër në Itali e cila ofron udhëtime me autobus nga Italia për në Shqipëri e anasjelltas. Nisja është cdo të premte nga Italia e cdo të shtunë nga Shqipëria. Mbulojmë pjesën më të madhe të qyteteve italiane e shqiptare. Gjithashtu organizojmë udhëtime turistike për në Shqipëri e vejmë në dispozicion autobusat për udhëtime turistike në të gjithë Europën.

Përse te udhëtosh me Collina Turizem?
  • Komoditet. Udhëtohet lirshëm dhe pa strese, pasi nuk duhet të zhvendosni valixhet tuaja si në rastet e trenave. Autobusi është me klimatizator, TV dhe i përgjigjet nevojave të ndryshme të udhëtarëve.
  • Kursen kohë dhe para. Çmimet përfshijne edhe udhëtimin me traget. Çmimi i udhëtimit është i barabartë me çmimet e trenit.


Vetem 100 euro per cdo destinacion.

Cmimet e udhëtimit përfshijnë udhëtimin me autobus dhe udhëtimin me traget akomodim ponte. Për të gjitha akomodimet e tjera paguhet një suplement në bazë të sezonit të nisjes.
Nëse dëshironi të bleni biletat online mbushni formularin e mëposhtëm e bëni pagesën. Mund të kryeni pagesën tuaj me conto PayPal, Kartë Krediti ose PostPay.
Eshtë e këshillueshme që pagesa të bëhet të paktën një javë përpara nisjes, që të organizojmë më mirë kohën e udhëtimit. Nisja është çdo të premte nga Italia e çdo të shtunë nga Shqipëria.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate