13 marzo 2014

Te gjith rruget te cojne ne Elbasan...PROGRAMACIONI PER FESTIMET E DITES SE VERES 2014


PROGRAMACIONI PER FESTIMET E DITES SE VERES 2014

DATE 12 MARS 2014
Ora 11.00                 Hapja e Panairit tregtar në Pallatin e Sportit “Tomorr Sinani”. (E pranishme                                     
                                   Banda muzikore “Aferdita”)
DATE 13 MARS 2014                                  
                                    Koncert i Madh Festiv në Sheshin “Gensher”, organizuar nga
                                   Bashkia, Qendra e Artit dhe Shoqata Kulturore “Skampa”.                                  

Ora 15.00-17.30      Dixhei
Ora 17.30-18.00      Orkestra frymore “Aferdita”.
Ora 18.00-19.00      Grupet folklorike te valleve te 4 shoqatave te dansit te qytetit te Elbasanit;
                                    Grupi i valleve te Librazhdit; Grupi i valleve te Struges; Ansambli i Kengeve e
                                    Valleve te Ulqinit.
Ora 19.00-19.45      Ansambli i Kengeve e Valleve “Isuf Myzyri”.
Ora 19.45-20.30      Ansambli Shteteror i Kengeve e Valleve Tirane.
Ora 20.45-01.00      Shou i Madh Muzikor me pjesemarrjen e: - Kengetareve me te mire te te gjitha zhanreve muzikore: Pop, Folk, Turbofolk, Hiphop, Xhaz, ething etj., perfaqesuar edhe nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi e Diaspora.
 - Jane te ftuar grupet muzikore nga Shkodra, Tirana, Romet, Grupi tradicional “Sirtaki” ne Athine dhe Grupi i Dansit i Universitetit te Arteve.
 - Performojne: Grupi i baletit i Universitetit te Arteve; Redon Makashi, Altin Myftaraj, Ariola Xhikollari, Elis Lloshi; grupi i burrave i Ansamblit “I. Myzyri”; Ylli Baka; Valbona Halili; Era Rusi; Eli fara & Kastriot Tusha; grupi i valleve i Ansamblit “I. Myzyri”; Irma Libohova; Manjola Nallbani; Rezarta Smaja; grupi shkodran; Venera Lumani; Ervin Bushati; grupi WE3 live; Alban Skenderaj.
 ( Rreth ores 22.00-22.30 Fjala Pershendetese e Kryetarit te Bashkise, z. Qazim Sejdini dhe, pas saj, hedhja e fishekzareve ne Shesh)
DATE 14 MARS 2014
Ora 09.00-10.00     Parakalimi tradicional i Karnavaleve te shkollave 9-vjecare te qytetit.
Ora 10.00-10.30     Tenis ne Sheshin “Gensher” organizuar nga Federata e Tenisit.
Ora 10.30-11.30     Koncert i Orkestres “Skampis”; interpretim i Tre Tenoreve, (Katriot Tusha,     
                                  Arianit Hoxha dhe Julian Gjadesha); solistet Eva Golemi dhe Manola Cezma si  
                                  dhe instrumentistet virtuoze te qytetit te Elbasanit.
                                                               
                                                                                K R Y E T A R I
                                                               QAZIM  SEJDINI

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate