10 marzo 2014

Plan biznesi për trashëgiminë, Ekuilibër për ruajtjen dhe promocionin e vlerave

10 mars 2014 17:18
Gjetja e fondeve për trashëgiminë kulturore është një metodë akoma e re për monumentet tona. Ekspertë të Bashkimit Evropianë ndodhen në Tirane, për të ndihmuar në njohjen e modeleve për ngritjen e një plani biznesi në fushën e trashëgimisë.  http://www.abcnews.al/lajme/kulture/4/40051

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate