13 marzo 2014

Dita Ndërkombëtare e Lumenjve, 1000 të rinj: Ne e duam Lumin

)


13 Mars 2014 - 17:02

BERAT - Në ditën ndërkombëtare të Veprimit për Lumenjtë, 1000 të rinj dhe Federata e Rafting u mblodhën në Berat për të festuar rëndësinë e mbrojtjes së lumenjve.

Të rinjtë u rreshtuan në mënyrë të tillë që formonin fjalinë: NE ♥ LUMIN(NE E DUAM LUMIN).

Ata u pozicionuan buzë lumit të Osumit. Kjo nismë e tyre u mbështet nga Drejtoria Arsimore dhe Bashkia e Beratit.

Dita Ndërkombëtare e Veprimit për Lumenjtë festohet në të gjithë botën dhe ka për qëllim të sensibizojë njerëzit mbi rëndësinë e lumenjve dhe mbrojtjen e tyre.


ne e duam lumin
(Foto: Të rinjtë duke formuar fjalinë 'NE ♥ LUMIN') Foto të tjera

(v.gj/shqiptarja.com)
- See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/fotolajm-dita-nderkombetare-e-lumenjve-1000-te-rinj-ne-e-duam-lumin-204920.html#sthash.22JEBaCX.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate