18 marzo 2014

Shqiperia pret nje fluks te konsiderueshem turistesh kete vit

Monday, 18 March 2014 10:49  
Shqiperia pret nje fluks te konsiderueshem turistesh kete vit.
Kete vit duket se me shume turiste te huaj do te vizitojne Shqiperine. Duke iu referuar te dhenave dhe ecurise qe pati prezantimi shqiptar ne Panairin Nderkombetar te Turizmit ne Berlin, me heret kete muaj, ministrja vendase e turizmit eshte shprehur se turizmi ne Shqiperi do te kete zhvillim kete vit. Sipas saj , interesi i vizitoreve te huaj ne stendat shqiptare ne kete event ishte i madh dhe duhet te pergatitemi per nje sezon turistik me fluks vizitoresh. Turizmi gjeneron rreth 1,3 miliardë euro të ardhura në vit për ekonominë shqiptare, duke zënë rreth 13% të prodhimit kombëtar.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=76479:shqiperia-pret-nje-fluks-te-konsiderueshem-turistesh-kete-vit&Itemid=617#sthash.32hHOSag.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate