20 marzo 2014

Me 21/mars/2014 organizohet workshop-i per promovimin e turizmit ne rajonin Adriatik dhe Jon

Thursday, 20 March 2014 08:54

Me 21 mars organizohet workshop-i per promovimin e turizmit ne rajonin Adriatik dhe Jon.
Me 21 Mars  ora 09:00 ne Hotel Mondial do te zhvillohet nje workshop mbi promovimin e turizmit te rajonit te Adriatikut dhe Jonit. Ne kete event qe do te realizohet me pjesmarrjen e Shoqates Shqiptare te Turizmit eksperteve nderkombetare te sektorit turistik do te diskutohet mbi rendesine e teknologjive te reja ne promovimin e destinacioneve si edhe te strategjive te perbashketa ne marketing. Ne menyre te vecante do te prezantohet nje instrument i ri per promovimin e destinacioneve turistike shqiptare i njohur si Web Wholesaler incoming cross-border Tour Operator, i cili mund te perdoret prej tur operatoreve, agjensive te udhetimit dhe kompanive te profilizuara ne sherbime turistike.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=85440:me-21-mars-organizohet-workshop-i-per-promovimin-e-turizmit-ne-rajonin-adriatik-dhe-jon&Itemid=617#sthash.suFWV5KV.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate