12 luglio 2012

Wall Street Journal e ka përzgjedhur një prej këtyre fotove ne reportazhin e radhes Kojo eshte shqiperia jone e bukurPublikuar: Thu, Jul 12th, 2012
FOTO REPORTAZH: Kjo është Shqipëria jonë e bukurWall Street Journal e ka përzgjedhur një prej këtyre fotove të realizuara nga fotografi i Reuters, Arben Çeli, për të qenë foto e ditës.
Janë foto spektakolare të rivierës shqiptare, që vijnë në këto ditë jashtëzakonisht të nxehta vere. Janë foto që tregojnë Shqipërinë e bukur, jo atë të mbushur me vrasje, shpërthime, aksidente, dhunë verbale dhe padrejtësi.
Magjia e ujërave të kristaltë të Dhërmiut ka qenë një nga fotot e ditës në gazetën prestigjoze e me famë ndërkombëtare, Wall Street Journal. Mes fotove të tjera që shënonin ngjarje nga vende të ndryshme të botës, gjendet edhe “shkprepje” e fotografit shqiptar Arben Celi për agjencinë e lajmeve Reuters.Diçitura e fotos është: “COOLING OFF: A girl stood on a beach in Dhërmi near Vlorë, Albania, Wednesday. Hot weather has gripped Albania, with temperatures reaching 102 degrees Fahrenheit. (Arben Celi/Reuters)” (FRESKIM: Një vajzë qëndron në një plazh në Dhërmi, pranë Vlorës, Shqipëri, të mërkurën. Moti i nxehtë ka shtrënguar Shqipërinë me temperatura që shkojnë deri në 102 gradë Fahrenheit)
Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate