17 luglio 2012

Sezoni veror, Tavo në Durrës: Angazhim i plotë nga stafi mjekësor

Durrës - Publikuar: Korrik 16,2012 - 17:43
Ministri i Shëndetësisë, Vangjel Tavo, ka vizituar spitalin e Durrësit, ku ka kërkuar nga stafi mjeksor angazhim maksimal për përballimin e fluksit të pacientëve gjatë sezonit turistik. Një rëndësi të veçantë ministri i ka kushtuar masave për shmangien e infeksioneve apo epidemive gjate stinës së verës.

Tavo ka parë nga afër edhe gjendej e pacientëve dhe ka dëgjuar kërkesat dhe sugjerimet e tyre. Ministri Tavo ka bërë të ditur se pas akredimit të spitalit të Durrësit do të bëhet e mundur emërtimi i tij spital universitar dhe marrjen e plotë të këtij statusi.


Aleks Kalemasi

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate