18 giugno 2012

Turizmi në Sarandë 2012...vihet re nje rritje e turisteve te huaj, madje edhe perfshirje e tyre ne sipermarrjet turistike.

Në Sarandë sezoni turistik ka nisur me mjaft veçori të reja. Drejtuesit e Bashkisë së qytetit thonë se këtë vit vihet re një rritje e turistëve të huaj, madje edhe përfshirje e tyre në sipërmarrjet turistike. Bashkia këtë vit për herë të parë po merret me menaxhimin e plazheve publike, duke konkuruar sipërmarrjet private. Kryetari i Bashkisë së Sarandës, Stefan Cipa përshëndeti hapat e hedhura nga qeveria për zbutjen e memorandumit të skafeve dhe kërkoi më shumë investime sidomos në infrastrukturën rrugore.
 Në Sarandë sezoni turistik ka nisur me mjaft veçori te reja. Drejtuesit e Bashkise se qytetit thone se kete vit vihet re nje rritje e turisteve te huaj, madje edhe perfshirje e tyre ne sipermarrjet turistike. Bashkia kete vit per here te pare po merret me menaxhimin e plazheve publike duke konkuruar sipërmarrjet private.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate