18 giugno 2012

Thethi, the hidden Albania 2012Ne vidio pasqyrohet natyra dhe bukurit qe ka thethi...virgjerin e natyres dhe origjinalitetin e jeteses...

Kjo vidio e bukur eshte rregjistrua nga Fernando Ayuso gjate shtegtimit te tij ne Theth... Ne vidio pasqyrohet natyra dhe bukurit qe ka thethi...virgjerin e natyres dhe origjinalitetin e jeteses...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate