05 giugno 2012

se shpejti : Udhetim turistik ne Juglindje te Shqiperise ,ku bukurite natyrore dhe vlerat historike te bejne qe te harrosh te nxehtin veror...per me shume informazione;
http://adriatours-al.com/web/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate