14 giugno 2012

Saba Group ju ofron te Kaloni vikendin në Plazhet e shqiperis 2012Saba Group ju ofron te Kaloni vikendin në Plazhet e shqiperis 2012

Oferta për Durrës:
 • Çmimi për person: 35 eur
 • Çmimi për fëmijë (3-10) 20% zbritje
 • Çmimi për foshnje (0-3): Falas:
 • Nisja nga Prishtina: Çdo të shtune ora 05:00 e mëngjesit
 • Në çmim përfshihet udhëtimi, darka, fjetja dhe mengjesi
 • Kthimi nga Durrësi: Çdo të diele, ora : 17:00
Nisjet bëhën nga zyra e Saba Group në Prishtinë, Boulevardi Bill Clinton, Nr. 37. Rezervimi i obliguar
Oferta për Vlorë:
 • Çmimi për person: 39 eur
 • Çmimi për fëmijë (3-10) 20% zbritje
 • Çmimi për foshnje (0-3): Falas:
 • Nisja nga Prishtina: Çdo të premte ora 20:00 në mbrëmje
 • Në çmim përfshihet udhëtimi, darka, fjetja dhe mengjesi
 • Kthimi nga Vlora: Çdo të diele, ora: 19:00
Nisjet bëhën nga zyra e Saba Group në Prishtinë, Boulevardi Bill Clinton, Nr. 37. Rezervimi i obliguar
Oferta për Sarandë:
 • Çmimi për person: 49 eur
 • Çmimi për fëmijë (3-10) 20% zbritje
 • Çmimi për foshnje (0-3): Falas:
 • Nisja nga Prishtina: Çdo të premte ora 20:00 në mbrëmje
 • Në çmim përfshihet udhëtimi, darka, fjetja dhe mengjesi
 • Kthimi nga Saranda: Çdo të diele, ora: 16:00
Nisjet bëhën nga zyra e Saba Group në Prishtinë, Boulevardi Bill Clinton, Nr. 37. Rezervimi i obliguar


Kompani prestigjioze me vizion për të ardhmen

Aktualisht, përveç operimit në tregun e transportit rrugor, ne kemi arritur të shënojmë sukses të lakmueshëm edhe në tregun e transportit ujor, duke kryer udhëtime me traget, në veçanti me kompaninë Adria Ferries.
Saba Group 
Si një kompani me shumë përvojë në tregun e transportit vendor dhe ndërkombëtar, dëshirojmë të ju prezantojmë disa informacione dhe të dhëna për kompaninë tonë: Saba Group sh.p.k.

Ne operojmë me transportin rrugorë, me autobusë në destinacione të ndryshme, me linja turistike verore, si dhe bëjmë organizimin e turneve të ndryshme, vizitave grupore dhe aktiviteteve tjera si brenda, ashtu edhe jashtë vendit.

Ndërsa, në tregun e transportit ajror, Saba  Group, operon në katër vitet e fundit. Fillimisht, me shitjen e biletave për shumë kompani të ndryshme Evropiane.

Fluturimet realizohen së paku dy herë në javë, çdo të martë dhe të shtunë. Me ne ju mund të bëni rezervimin e biletave për fluturime në të gjithë Evropën me nisje nga Prishtina.

Për ju kujdeset stafi i kualifikuar i cili gjithmonë është në shërbimin tuaj. Saba Group Sh.p.k ju mundëson fluturime me kompanitë më prestigjioze dhe me kushte shumë të mira.

Shkarko aspektin prezantues të Saba Group

Përmes këtij aspekti ju mund të njiheni më mirë me shërbimet dhe mundësitë që ju ofron Saba Group. Klikoni mbi link për ta shkarkuar aspektin prezantues

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate