07 giugno 2012

A jeni në kërkim të një karriere të kënaqshme dhe emocionuese në industrinë e turizmit?

A jeni në kërkim të një karriere të kënaqshme dhe emocionuese në industrinë e turizmit?

A jeni i dhënë pas sporteve, aventurës në natyrë apo rafting? A jeni në kërkim të mënyravepër të fituar përvojë profesionale moderne në këtë drejtim? Nëse po, Albania RaftingGroup dhe Projekti i USAID/ Rritje Albania ju ftojnë të aplikoni për të marrë pjesë në kursetë veçanta trajnimi profesional për t’u bërë guidë e specializuar turistike për rafting. Kursetofrohen në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Rafting dhe Ministrinë e Turizmit,Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, sipas standardeve më të larta ndërkombëtare të sigurisë dhe
mbrojtjes së mjedisit. Ne jemi në kërkim të të rinjve dhe të rejave që janë të pasionuar përrafting dhe janë të interesuar të bëhen pjesë e kësaj mundësie të re dhe emocionuese qëndihmon në ngritjen dhe zhvillimin e qëndrueshëm të turizmit të sportit të aventurës nëShqipëri. Për informacion të mëtejshëm mbi kurset e trajnimit, kriteret dhe procedurat eaplikimit, ju lutem na kontaktoni në www.fshr.al. Bashkohuni me ne për të ndihmuar në zhvillimin e rafting si sport dhe turizëm të aventurës në Shqipëri!
http://www.ama-news.al/2012/05/a-jeni-ne-kerkim-te-nje-karriere-te-kenaqshme-dhe-emocionuese-ne-industrine-e-turizmit/ 

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate