21 giugno 2012

Beach Lukove-Sarande nuk do gjesh vetem bukurin....

Lukova është një fshat me të vërtet shume i bukur, por që të mbetet ashtu përgjithëmon duhet që ne banorët e Lukovës, ta respektojmë abjentin dhe historinë e vendit tonë, kam parandjenjen se ato brigjet e bukura, ato pamjet e detit të pastër e plotë jetë s'do jenë gjë, veçse një kujtesë e largët. Në to do të zoterojë papastërtia, kabinat e paligjshme, ndërtimet e paregullta dhe rrenojat e shtepive tona te vjetra.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate