14 giugno 2012

Alarm për Parkun e Liqenit

Alarm për Parkun e Liqenit E enjte, 14 Qershor 2012 17:00

Parku kombëtar i liqenit artificial Parku kombëtar i liqenit artificial Parku kombëtar i liqenit artificial po shkatërrohet për tu kthyer ne zone me ndërtime. Denoncimi është bere nga ambientaliste dhe urbaniste pas prerjes se një sipërfaqeje pylli prej 7 mije metrash aktor pranë rrugës se Elbasanit, përballe me Fakultetin Filologjik. Sipas tyre kjo sipërfaqe toke është shkatërruar për zgjerimin e rrugës se Elbasanit deri pranë një qendre tregtare. Duke e cilësuar te padrejte këtë projekt shoqëria civile denoncon se pas tij fshihen edhe projekte te tjera qe kane lidhje me urbanizimin e parkut kombëtar. Artan Shkreli akuzoi bashkine se po shkatërron zonën e gjelbër te Tiranes Shoqëria civile deklaroi se do te vijoje protestat për mbrojtjen e parkut te gjelbër i cili për statusin e tij te veçante nuk duhet te preket nga ndërtimet
http://www.vizionplus.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=11059:alarm-per-parkun-e-liqenit&catid=47:sociale&Itemid=211

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate