08 maggio 2012

Te njohim Parkun Kombetare te Thethit me agjensin turistike thethi-guide

Ture ne Theth
Thethi Guide nepërmjet këtyre tureve ju ofron mundesine të njiheni me një nga parqet kombëtare më të bukura në Shqiperi. Nepërmjet tyre ju ofrojmë mundësine të njiheni më nga afër me kulturën, historine dhe monumentet kulturore dhe natyrore më të bukura që ka Thethi.

Ture 2 ditore

Në turin dy dite dhe një natë, qe eshte edhe me i preferuari per grupe miqesh ju mund te vizitoni, Kishen e fshatit te ndertuar ne vitin 1892, kullen e ngujimit dhe muzeun etnografik. Nese grupi ka deshir mund te vizitohet edhe Ujvara e Grunasit qe eshte me e bukura ne te gjith Shqiperin. Në këtë tur jan të përfshira, transporti nga Tirana ne Theth dhe kthimi përsëri në Tiranë, guida ne keto pika turistike me banore te zones, dhe kater vakte ushqim. Për vizitoret nga Shkodra eshte nje çmim tjeter pasi zbritet bileta Tirane Shkoder.
Fjetja në një nga bujtinat ku përfshihen edhe kater vakte me ushqimet me të shijshme që keni ngrën ndonjëher dhe me çmimet me te lira. 
Turi që ka të përfshira të gjitha shërbimet kushton 6500 Lek për person !


Ture 3 ditore

Në turin tre dite dhe dy nete ju mund të vizitoni Kishen, Muzeun etnografik, Kullen e ngujimit, Ujvarën e Grunasit, që eshte edhe më e bukura në Ballkan, kanionin e Grunasit qe eshte mjaft i bukur dhe i veçant, Syrin e Kaltër në Kaprre, vaskat e gurit ne Nderlys dhe gjatë ditëve të verës ju mund te bëni plazh në Nderlys.
Në këtë tur jan të përfshira, transporti nga Tirana dhe kthimi përsëri në Tiranë. Fjetja në një nga bujtinat ku përfshihen edhe tre vakte me ushqimet me të shijshme që keni ngrën ndonjëher.

Turi ka të përfshira të gjitha shërbimet dhe kushton 9000 Lek për person!


Ture 4 ditore

Në turin kater dite dhe tre nete, ju mund të vizitoni ato që jan të përfshiranë në turet dy dhe tre ditore dhe një ngjitje në qafen e Pejës dhe Gropën e bukur dhe liqenin akullnajor të qafës së Pejës. Gjatë kësaj dite do të ngjiteni në majën e Hrapit, në lartësin 2217 meter mbi nivelin e detit. Per vizitoret qe duan te vizitojne Valbonën do kete guide edhe per ne Valbone. Ky eshte nje ture qe eshte per persona qe njohin ecjen ne male dhe ne lartesi. Eshte nje guide shum e bukur dhe e veçant. 
Në këtë tur jan të përfshira, transporti nga Tirana dhe kthimi përsëri në Tiranë. Fjetja në një nga bujtinat ku përfshihen tre vakte me ushqimet me të shijshme që keni ngrën ndonjëher.

Turi që ka të përfshira të gjitha shërbimet kushton 12 000 Lek për person !

Per me shume informazione kontaktoni agjensin thethi-Guide ne likun poshte

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate