19 maggio 2012

Sarandë Albania, hapi sezonin turistik me shume veprimtari dhe....

Saranda, destinacioni më i rëdësishëm i turizmit bregdetar në Shqipëri ka çelur sezonin turistik në praninë e qindra qytetarëve dhe turistëve, që tashmë kanë mbërritur për ta vizituar.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate