01 maggio 2012

Federata shqiptare e Rafting


Miresevini ne FSHR
Federata Shqiptare e Rafting  (FSHR) ka për qëllim të zhvillojë sportin rafting në Shqipëri sipas standardeve ndërkombëtare në respekt të plotë të procedurës së sigurisë dhe në të njejtën kohë të kontribojë në ruajtjen e mjedisit.
Rafting është një aktivitet njerëzor i kryer në lumenj të rrjedhshëm që kërkojnë aftësi fizike për të përdorur lopatën dhe fuqinë e rremimit, i cili është pranuar përgjithësisht si një sport social, komercial dhe konkurrues. Rafting është një disiplinë sportive dhe rekreative,  i hapur për publikun e gjerë me anë të guidave të liçensuar dhe të siguruara të rafting.

Lumenjte e Shqiperise

Uji eshte nje pasuri natyrore me vlera te medha kombetare. Me shume se 152 lumenj dhe perrenj, for...
  • Dhjetë Porositë e Rremtarit

  • Miresevini ne FSHR

  • Organet e FSHR

  • Lumenjte e Shqiperise

  • Rreth nesh


Log in

Ju duhet te identifikoheni per te patur akses ne artikuj te rezervuar per anetaret e FSHR


YoWindow.com Forecast by yr.no

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate