15 maggio 2012

AlbKultur, Turizem Kulturor dhe Ecologjik ne mbar Bukurit natyrore te Shqiperis


Albkultur eshte nje agjensi turistike e re ne kohe, por me plot ide per te sjelle ato te vecanta qe i mungojne aktualisht tregut turistik te Shqiperise. Nga vete emri i agjensise sone, ne do te fokusohemi parasegjithash ne oferten kulturore, duke nenkuptuar me kete si kulturen mjedisore, ashtu edhe ate historike qe ofron Shqiperia.

Qellimi yne final eshte qe turistet te prekin dhe perjetojne vete zonat me te bukura per nga natyra dhe intersante per nga historia, menyra e jeteses etj.

Njohja e ketyre zonave do te realizohet, pas arritjes se tyre me automjete, nepermjet shtegetimit mes peizhazheve te bukura natyrore, arritjen e objekteve te ndryshm e historike, viziten dhe qendrimin ne shtepite karakteristike etj.
Megjithate, fokusimi yne ne kete drejtim nuk do te perjashtoje ne punen tone edhe te gjitha ato oferta qe perfshin nje pakete turistike tradicionale, si: turizmin bregdetar, qytetet shqiptare, qendrat e mirenjohura arkeologjike e muzeale, pushime dhe udhetime brenda dhe jashte vendit etj.

Gjithashtu mbeshtetje e rendesishme per suksesin tone jane lidhjet e shumta me Universitete, agjensi dhe biznesmene gjermane, austriake, italiane etj.

Vizitojeni ne faqen; http://www.albkultur.com/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate