07 maggio 2012

Albania Tourism, Çelja e Sezonit Turistik ne Vlore 12 Maj 2012

Sezoni Turistik Veror - Vlora 2012 zyrtarisht çelet ditën e shtunë, 12 maj 2012, në ambientet e Plazhit të Ri në Vlorë, ndërsa aktivitetet për këtë ngjarje do të nisin në 8 Maj dhe do të përfundojnë në 15 Maj 2012.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate