07 maggio 2012

Albania dokumetar albanian land explorer shqiperia turistike

dokumentar eshte ber i mundur nga dj_lukas ne bashkepunim me turist ne ket dokumentar do te keni mundesine te admironi bukurite me te rralla te shqiperise qe sipas statikes me te fundit eshte vendi me pak i ndotur ne bote pervec qyteteve te medhenj si tirana durres elbasan saranda vlora lushnja etj bregdetet e sarandes vlores etj jane me te mahnitshmet dhe ne pozit shume te bukur per te gjithe fatkeqesisht kjo gje nuk preferohet nga shume njerez per faktin e keq qeverrisjes shqiptare qe nuk jep garancin 100% te territorit dhe turistat e huaj nuk keshillohet nga agjentet e tyre per nje udhetim ne shqiperi

Albania. La risorsa principale è costituita da una natura incontaminata nel cuore del Mediterraneo. Dopo mezzo secolo di isolamento, ora si prova a giocare la carta del turismo.Viaggio lungo le coste albanesi, alla scoperta di posti inesplorati e località incantevoli che si bagnano nello stesso mare di Italia, Croazia e Grecia.


Albania. The main resource is constituted from a nature incontaminata in the heart of the Mediterranean one. After isolation of century means, now it is experienced to play the card of the tourism. long Journey costs them Albanian, to the unexplored discovery of places and charming locality that wet themselves in the same sea of Italy, Croatia and Greece.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate