02 June 2012

Zona turistike e Velipojës ka çelur zyrtarisht sezonin veror turistik 2012 plot aktivitete

Zona turistike e Velipojës ka çelur zyrtarisht sezonin veror turistik. Me këtë rast nga komuna janë organizuar një sërë aktivitetesh ku ndër më kryesorët janë ato sportive si ndeshja e futbollit mes Shqipërisë dhe Kosovës dhe çelja e panairit.

No comments:

Post a Comment

Search

Loading...

Translate