05 giugno 2012

Në qytetin e Shkodrës u organizua sot Dita e Turizmit 2012, ku përmes një panairi u paraqit oferta turistike e këtij viti për Qarkun e Shkodrës. Përveç njësive vendore të këtij Qarku, në panair morrën pjesë edhe agjenci turistike të rajonit si dhe studentë të degës së turizmit, në Universitetin e Shkodrës.2012

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate