15 giugno 2012

KALENDARI i Udhetimeve Turistike, per Qershor 2012 me Onufri Voyage

 

KALENDARI i Udhetimeve Turistike, per Qershor 2012
============================

02-03; 09-10; 16-17; 23-24; 29-30 qershor 2012. Ekskurion ne Kosove. Nisja: Te shtunen ne mengjes Kthimi: Te dielen ne mbremje Cmimi 60 euro/person Ne pakete perfshihen: Transporti me autobuz komod. Hoteli me 4*. Darka e se shtunes. Mengjesi dhe dreka se dieles. Shoqerues per ditet e qendrimit. 

 ============================

 02-03; 16-17; 23-24 qershor 2012. Fundjave ne RAZEM Cmimi: 7.500 leke/person Per grupe deri ne 16 veta

============================

 02-03; 16-17; 23-24 qershor 2012. Fundjave ne "FARMA SOTIRA"-Leskovik, vetem per 7.000 leke/personi Perfshihen ne cmim: •1 nate fjetje ne viletat e drurit •Mengjes + Darke •Transporti me minibus komod AC •Shoqerues grupi gjate gjithe udhetimit •Shetitje me kuaj ne mal me guide vendase

============================

 02; 09; 17; 24; 30 qershor 2012. Nje dite plote relaks ne SKURAJ, SHKOPET dhe ULEZ...Perla e Lugines se Matit... Nisja: Te shtunave, apo te dielave ne mengjes Kthimi: Ne mbremje Cmimi: 4.500 leke/person Per grupe me: 10 deri 16 veta Ne cmim perfshihen: 1- Transporti 2- Dreka 3- Vizita ne HC e Shkopetit dhe Ulzes. 4- Shoqeruesi

============================Gjithashtu, tek Onufri Voyage mund te prenotoni bileta, per linjat ajrore, Alitalia, Austrian Airlines, Lufthansa, British Airways, Albanian Airlines, Belle Air, Turkish, me cmime sa me te leverdiseshme e konkuruese. Per informacione me te detajuara, lidhur me TOUR-et Turistike, shitjen e biletave etj, mund te vizitoni: www.onufrivoyage.com; www.njoftime.com / turizem; Facebook, ose te na telefononi, ne numrat e meposhtem:
Tel: +355 4 22 72 609 Cel: +355 69 20 43 146 / 147 / 145 / 148
Jeni te mirepritur !

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate