08 giugno 2012

Durrës, çelet sezoni turistik 2012....Mungesën e investimeve nuk është vendosur asnjë tualet publik,

Durrësi, zona me e madhe bregdetare ne vend, e ka çelur sezonin turistik thuajse pa marre asnjë mase. Veç pastrimit pjesërisht te rërës, nuk është vendosur asnjë tualet publik, ndërkohë qe për rojet bregdetare as qe behet fjale. Pushuesit qe po e frekuentojnë Durrësin prej afro një muaji, ankohen për situatën qe kane gjetur ne bregdet. Mungesën e investimeve, drejtues te Bashkise e kane justifikuar me mosmarrëveshjet ne Këshillin Bashkiak dhe miratimin me vonese te buxhetit. Megjithatë, pavarësisht problemeve te shumta, kryebashkiaku Vangjush Dako u ka bere thirrje pushuesve t'i drejtohen serish zonës me te madhe bregdetare te vendit. Çelja e sezonit ne Durrës është shoqëruar me një sere aktivitetesh sportive. Plazhi i Durrësit gjate viteve te fundit frekuentohet kryesisht nga shqiptaret e Kosovës dhe ato te Maqedonisë.

Durres, the biggest coastal areas in the country, the tourist season has opened almost without taking any action. Besides cleaning the sand part, is not located any public toilet, while that for the Coast Guard nor comes. Vacationers who are attending Durres from nearly a month, complaining about the situation you have found the coast. Lack of investment, leading to Hall of disagreements we have justified the City Council and budget approval delay. However, despite numerous problems, Dako Vangjush mayor has called on holidaymakers to approach again the largest coastal area of the country. Opening the season in Durres is associated with a range of sporting activities. Durres beach frequented in recent years mainly by Kosovo Albanians and Macedonian ones.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate