08 giugno 2012

4000 Klikime, 515 Postime, 4 Kontinente & 51-Dite


4000 Klikime, 515 Postime, 4 Kontinente & 51-Dite
Doni te reklamoni paketa Turistike, Ture, Aktivitete Turistike etj... ne mund tju ndihmojme me blogun tone http://hoteleriturizemalbania.blogspot.it/ . Informacionet qe permbajne janë vetëm Informues dhe Nonprofit. Ky blog eshtë krijuar për t'ju njohur Shqipërinë Turistike emigranteve ne gjithe boten po ashtu dhe per shqiptaret brenda vendit. Blogu ka 51 dite qe eshte Krijuar dhe ka pasur rreth 4000 klikime. Nese ju intereson te publikoni ofertat turistike o aktivitete turistike qe organizoni VETËM PËR BRENDA SHQIPERIS do kemi kenaqesi t'jua publikojmë ne faqet tona .... 
Mund te themi qe  blogu është një mjet informues i shpejte dhe efikas  per te pasur njohje me te gjere rreth veprimtarive Turistike, Strukturat pritëse, aktivitete kulturore, Veprimtarit e Organizatave te ndryshme qe veprojnë ne fushën e Turizmit. 
 Mund te na gjeni dhe ne; 
Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate