01 dicembre 2012

Albania Open 29/11/2012, 100 Pjesemarres nga 18 vende te botes dhe gjithashtu ambasadori i OSBE-se ne Tirane mahniten nga bukuria e malit te shushices - Vlore,Albania

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate