19 dicembre 2012

Tirana open air NE DATA 21,22,23 DHJETOR

LAJM I RENDESISHEM,,,,,,NESER NE OREN 10,00 DO JAPIM NE MENYRE ZYRTARE NE DO MBAHET TIRANA OPEN AIR NE DATA 21,22,23 DHJETOR,,,,,,,,,,,,, ku kujtojme programin per daten 21 Dhjetor, per te sfiduar fundin e botes nqs koha eshte optimale do te kete fly me paramotor mbi Tirane, dhe ne oren 16,00 fillon akomodimi i piloteve te ardhur tek hotel Aurelis ne Gjokaj (perballe megatech)....ju kujtojme se ceremonia e hapjes eshte ne oren 19,00 ne sallen Amfitheater room ne Dajti Expres lart ne malin e Dajtit,,,,live ne Ora News deri tani nga 5 mace njera po lahet,opinioni do ndryshoje ne rast se raporti ndryshon,,,,,
https://www.facebook.com/federatashqiptare.eaeronautikes?fref=ts


Programi i Tirana Open Air,edicioni i dyte i Kampionati Kombetar Shqiptar ne paragliding (precizion) etapa e 4,,,,,,,,,,,,,, Me eshte konfirmuar nga  federata qe programi do jete i njejti si ishte parashikuar. Per vend uljen e piloteve do ju bejme te ditur sapo te na informojne. Behu edhe ti pjese e ketij aktiviteti.....

  • dt 21 dhjetor,ora 17,00-18,00 ardhja e piloteve nga jashte Tirane,ne hotel Aurelis (ne mbikalimin e Rinasit,perballe megatech) ceremonia e hapjes eshte ne oren 19,00 ne sallen Amfitheater room ne Dajti Expres lart ne malin e Dajtit,,,,live ne Ora News,ora 22,30 vajtje per red bull tek Daily Bar (ish Davisdov) 23,30 fotografi e te gjithe pjesemaresve ne njerin nga sheshet e Tiranes.ora 23,47 nisja per hotel
  • dt 22 Dhjetor,ora 09,30 nisja me Dajti expres per ne mal.ora 10,30briefing ne ambientet e teleferikut lart,hapja e velave ne fushen e ish kampit te pioniereve,ora 11,30 windows open,fillimi fluturimeve,ora 13,00 me autobuz nga vendi i uljes drejt Dajti expres,ora 14,00 dreka lart grill,red bull, 14,30 vazhdimi flutrurimeve,16,00 mbyllja e fluturimeve,ora 18,00 me autobuz per ne dajti expres dhe darka lart tek Ballkoni i Tiranes,ora 22,00 zbritje poshte dhe vajtje tek bar Capriccio per red bull.ora 23,07 nisja per hotel 
  • dt 23 Dhjetor,ora 09,30 nisja me Dajti expres per ne mal.ora 10,30,hapja e velave ne fushen e ish kampit te pioniereve,ora 11,30 windows open,fillimi fluturimeve,ora 13,00 me autobuz nga vendi i uljes drejt Dajti expres,ora 14,00 dreka lart grill,red bull, 14,30 vazhdimi flutrurimeve,15,00 mbyllja e fluturimeve dhe nisja per Dajti Expres per ceremonine e cmimeve ne dajt,ora 17,00 zbritja per Tirane dhe fotografia zyrtare e fituesve tek monumenti i Skenderbeut.
Vendi i uljes se piloteve per ke eshte i interesuar ti shikoj nga afer. Kur te jeni afer ures shikoni ne te djathten tuaj ne nje nga kodrat ju presim te shumte .....
Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate