08 dicembre 2012

Bllokohet Llogaraja nga bora 12/2012


Pubblicato in data 07/dic/2012
Reshjet e debores dhe temperaturat e ulëta po shoqërojnë keto dite dhjetori jugun dhe veriun e vendit. Ne Llogora, ato kane nisur qe prej ores 2:00 te mesnates dhe kane vijuar edhe diten e premte. Si pasoje eshte bllokuar segmenti Orikum-Dhermi. Disa makina me targa Kosove kane mbetur ne rruge përgjatë gjithë natës, pasi drejtuesit nuk kane pasur me vete zinxhirë per te kaluar qafen e Llogarasë. Ndërkohë, policia rrugore ka ndaluar kalimin e kamionëve ne kete aks. Per te zhbllokuar rrugen eshte dashur ndihma e borëpastrueses qe ka ardhur nga Saranda dhe nje kamioni me kripe dhe skorje nga Fieri. Kjo pasi Drejtoria e Rrugëve te Vlorës është shkrire. Reshjet e dëborës kane vijuar ne Peshkopi, ndërsa ne Korçe ne disa zona trashësia e saj ka shkuar deri ne gjysme metër.

Heavy snow and low temperatures are associated with these days December south and north of the country. In the trenches, they have started from 2:00 o'clock to midnight and have persisted on Friday. As a result it is blocked Orikum segment Dhermi. Some cars with Kosovo license plates have remained in the streets throughout the night, as directors have not been with them for the last chains rid of Llogarasë. Meanwhile, the traffic police stopped the passage of trucks in this axis. To unlock the way it is supposed borëpastrueses aid that has come from Saranda and a truck with salt and slag from Fier. This is because the Department of Roads of Vlora is melted. Heavy snow continued in Bishop, while in Korca, in some areas its thickness has gone up to half a meter.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate