18 dicembre 2012

Mrekullia e Shkallës s'Keqe në Kukës , Albania


Shkalla e Keqe është një mrekulli e natyrës që ndodhet jo shumë larg fshatit Bicaj në Kukës. Atje mund të shkosh me një furgon, per 45 minuta dhe për të njëjtën kohë me ecje mund t'i afrohesh kanjonit të Shkallës s'Keqe që është mbresë-lënëse, sidomos po të shihet nga lart (Mali i Gjallicës 2489 m). Kanioni në Bicaj mund të shihet me sy të lirë që nga qyteti i Kukësit.

"Shkalla e Keqe" or 'the Bad Stairs' is a natural monument not so far from the village of Bicaj in Kukes (Albania). With a minibus you will take about a 45 minute ride from Kukës to Bicaj, and another 45 minute hike to The Canyon of. Shkalla e Keqe, that is a unique natural monument 1000 m deep and as narrow as 3 meters. The Bicaj Canyon can be viewed from the center of Kukës and is a breath taking view from the top (Gjallica mountain 2489 m).

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate