08 dicembre 2012

ÇMIMI I TURIZMIT SHQIPTAR 2012

Pse Çmimi Shqiptar i Turizmit ? , Historia e Çmimit të Turizmit Shqiptar,  Koncepti i Çmimit të Turizmit Shqiptar 2012, Kriteret e Vlerësimit për Çmimin e Inovacionit, Çmimi i Turizmit Shqiptar në Marketing, Çmimi i Turizmit Shqiptar për Ekologjinë, Çmimi për Zhvillimin e Produktit, Çmimi për Shërbimin në Turizëm,. Ne inkurajojmë të gjithë individët, grupet, organizatat, kompanitë dhe komunitetet, etj. të cilat kanë kontribuar për një zhvillim të mëtejshëm të sektorit të turizmit shqiptar që të telefonojnë dhe te aplikojnë për një nga çmimet e turizmit. Gjithashtu inkurajojmë të gjithë grupet e interesit brenda dhe rreth sektorit të turizmit në Shqipëri, të identifikojnë kandidatë të cilët i plotësojnë këto kritere dhe të dërgojnë propozimet e tyre ne adresat e percaktuar me siper. Ju mirëpresim në ceremoninë mbresëlënëse të Çmimit të Turizmit Shqiptar 2012 gjatë Konferencës v-të Vjetore të ATA-s në Tiranë, 18 Dhjetor 2012. Të interesuarit për të marrë pjesë në këtë event janë të lutur të dërgojnë emrat dhe kontaktet e tyre tek zyrat e ATA-s me reference ceremonia e Çmimit të Turizmit Shqiptar 2012. Çmimi i Turizmit në Shqipëri 2012 është një iniciativë e përbashkët e MTKRS dhe ATA e mbeshtetur nga GIZ.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate