01 dicembre 2012

Televizioni i njohur boteror, me degen e tij te fuqishme ne Ballkan, i ben jehone turizmit shqiptar, duke evidentuar bukurite e bregdetit dhe elementet me terheqes per vizitoret e huaj. Te intervistuar: kryetari i bashkise se Sarandes Stefan Çipa, drejtoresha e Agjencise Kombetare te Turizmit Brikena Arapi dhe botuesja e revistes Travel Flora Xhemani Baba

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate