31 dicembre 2012

Albanien 2013 - Shkoder + Theth - erlebnis & offroad-touren ist Veranstalter für aussergewöhnliche Abenteuer - und Offroadreisen in Albanien. www.hobo-team.de - aventurë dhe jashtë rrugës turne është organizator për aventurë të jashtëzakonshme - dhe jashtë rrugës udhëtimit në Shqipëri.Qëllimi ynë është që të ju frymëzojnë për këtë atmosferë rurale.

KUJDES: NEW IN 2013 - Ju mund të librit turne tonë si një paketë të plotë me një grindavec Jeep.

Planifikimi individual turne për makina, RVs, off-roader është forca jonë!
Ne planifikojmë Shqipërinë tuaj udhëtim të dobishme si para largimit tuaj nga Gjermania.

SUV 4x4 jonë - ju sjell vendet më të bukura dhe mbresëlënëse që nuk janë të udhëtojnë me makina "normale" ose campers.
Landesunkundige jashtë rrugës shoferët mund të lidheni me të gjitha turne tona ju.
Turne janë - për aq sa është e mundur në Shqipëri - mënyra më e mirë organizuar. Ju vetëm duhet të ndjekin pas me, ose.
Ne kryerjen e një-për-ditë gjashtëmbëdhjetë udhëtime, ku ne ofrojmë disa variante:

- Ju keni një "normale" makinë apo një RV me të cilin vende nuk janë të arritshme, atëherë ju thjesht përzënë me 4x4 tonë.
Ose ju do t'ju japë një jashtë rrugës grindavec Jeep tonë në qoftë se ju doni të përzënë veten.

- Ju keni 4x4 tuaj dhe duan të përjetojnë tronditje e aftësitë lëvizëse veten, ne do të shkojmë në me ju ose në makinën tuaj dhe të ju udhëzojë.

- Ose, nëse shtesë "jo-shoferët" mitwollen, atëherë ne do të shkojmë përpara.

- Turne tona (16-ditore) ne do të shkojmë përpara në parim, por mund të strehojë deri në 4 persona shans për të hipur në makinë.

Ne me kënaqësi do të ju bëjë një ofertë për një turne shumë të personalizuar për objektivat e zgjedhura të ju, ose për një buxhet të caktuar.

Për pyetje ne jemi të lumtur për t'ju ndihmuar.

Ne ju dëshirojmë udhëtime emocionuese plot aventura dhe një udhëtim të mirë!Shqipëria, Albania, Shqiperia, Berat, Gjirokastër, Tiranë, Vermosh, Theth, Teth, Shkoder, Shkodër, Elbasan, Kukës, Peshkopi, Valbona, Korçë, Ersekë, Serande, Ohër, Liqeni i Ohrit, Liqeni i Prespës, Kruja, Barbulusch, Camping Shqipëria, kampe Livadhit, kampe Kranea, Ura Mesit, Lura Liqenet, Alpet shqiptare, Alpine, Alpine lugina, Komanit, Komanit Rezervuari, Mesopotame, Apolonia, Apolonia, Apollonia, Butrint Butrinti, Bylisi, Osum, Osum Canyon, UNESCO, Liqeni i Shkodrës, Liqeni i Shkodrës, Kepi Rodonit, Kepi i Rodonit, vajtje-ardhje, RV, udhëtim RV, udhëtimi RV, të udhëhequr motorhome aventurë turne turne, jashtë rrugës, jashtë rrugës turne, pushime, 4x4, shqiptar Deti Adriatik, Adriatik Riviera, Albanian Riviera, endacak-ekip, hoboteam, endacak, Hoboteam Jeep grindavec

www.hobo-team.de - erlebnis & offroad-touren ist Veranstalter für aussergewöhnliche Abenteuer - und Offroadreisen in Albanien.

Unser Ziel ist es, Euch für dieses traumhaft schöne Land zu begeistern.

ACHTUNG: NEU IN 2013 - Ihr könnt unsere Touren als Komplettpaket mit einem Jeep Wrangler buchen.

Individuelle Tourenplanung für PKW, Wohnmobile oder Offroader ist unsere Stärke!
Wir planen Eure Albanienreise sinnvollerweise gerne schon vor Eurer Abreise aus Deutschland.

Unser 4x4 Allrad - Geländewagen bringt Euch zu den schönsten und beeindruckendsten Plätzen, die mit "normalen" PKW's oder Wohnmobilen nicht zu bereisen sind.
Landesunkundige Offroad-Fahrer können sich allen unseren Touren gerne anschliessen.
Die Touren sind - soweit in Albanien möglich - bestmöglichst organisiert. Ihr müsst nur noch mit-, oder hinterherfahren.
Wir führen ein- bis sechzehntägige Touren durch, bei denen wir mehrere Varianten anbieten:

- Ihr habt einen "normalen" PKW oder ein Wohnmobil, mit denen die Örtlichkeiten nicht zu erreichen sind, dann fahrt Ihr einfach in unserem 4x4 Geländewagen mit.
Oder Ihr leiht Euch einen unserer geländegängigen Jeep Wrangler wenn Ihr selber fahren wollt.

- Ihr habt einen eigenen 4x4 Geländewagen und wollt den fahrerischen Nervenkitzel selbst erleben, dann fahren wir entweder bei Euch im Auto mit und führen Euch.

- Oder wenn zusätzliche "Nichtfahrer" mitwollen, dann fahren wir voraus.

- Unsere Rundreisen (16-tägig) fahren wir grundsätzlich voraus, bieten aber bis zu 4 Personen die Möglichkeit, in unserem Auto mitzufahren.

Gerne unterbreiten wir Euch auch ein Angebot über eine ganz individuelle Tour, zu den von Euch ausgesuchten Zielen, oder nach einem vorgegebenen Budget.

Für Fragen stehen wir Euch gerne zur Verfügung.

Wir wünschen Euch spannende Touren voller Erlebnisse und eine gute Fahrt!Albanien, Albania, Shqiperia, Berat, Gjirokaster, Tirana, Vermosh, Theth, Teth, Shkoder, Shkodra, Elbasan, Kukes, Peshkopi, Valbona, Korca, Erseke, Serande, Ohrid, Ohrid See, Prespa See, Kruja, , Barbulusch, Camping Albania, Camping Livadh, Camping Kranea, Mesi Brücke, Lura Seen, albanische Alpen, Alpen, Alpentäler, Koman, Koman Stausee, Mesopotam, Apolonia, Appolonia, Appollonia, Butrint, Butrinti, Byllis, Osum, Osum Canyon, UNESCO, Skutari See, Lake Shkodra, Kap Rodon, Kepi i Rodonit, Rundreise, Wohnmobil, Wohnmobiltour, Wohnmobilreise, geführte Wohnmobiltour, erlebnistouren, offroad, offroadtour, Urlaub, 4x4, albanische Adria, Adria, Riviera, albanische Riviera, hobo-team, hoboteam, hobo, Hoboteam, Jeep Wrangler

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate