12 dicembre 2012

12.12.2012 Statistikat e Blogut Hoteleri-Turizem "Albania" ne 8 muaj me 30.000 vizitues

Doni te reklamoni paketa Turistike, Ture, Aktivitete Turistike etj... ne mund tju ndihmojme me blogun tone http://hoteleriturizemalbania.blogspot.it/ dhe http://albaniatourismlowcost.blogspot.it/  . Informacionet qe permbajne janë vetëm Informues & promovuese per tju njohur nje  Shqipërinë Turistike ashtu si nuk e keni pare asnjëherë. Mendoni sikur e njihni, keni dëgjuar për te dhe vendet e saja përrallore. Shqipëria nuk kujtohet vetëm në zemër, ne ju japim mundësin qe te njihni arteriet HISTORIKE qe shtrihen ne token Shqiptare . Tashme ne ditet e sotme marketingu nepermjet internetit luan nje rol te rendesishem ne zhvillimin e nje vendi.
U bene gati 8 muaj qe nga krijimi i blogut Hoteleri-Turizem "Albania", ku 30.000 vizitues nga Shqiperia dhe 7 Continentet  kane pasur kenaqesi te informohen rreth veprimtarive turistike te ndryshme te organizuar ne gjith vendin ne periudha dhe stine te ndryshme te vitit.
Keto informazione na tregojne se nuk jemi vetem nje vend i vogel plot probleme, por nje vend plot Kulture & Tradita e cila ka ngjyrosur nje pjese te historis se njerzimit.
 Nese ju intereson te publikoni ofertat turistike o aktivitete turistike qe organizoni VETËM PËR BRENDA SHQIPERIS do kemi kenaqesi t'jua publikojmë ne faqet tona ....

Mund te na gjeni dhe ne;

  1-Facebook http://www.facebook.com/hoteleritourism.albania
Albania Tourism Low-Cost - Tirana, Albania

Facebook.2 http://albaniatourismlowcost.blogspot.it/


Statistikata ne 8Muaj me 30.000 vizitore .... 

  • -Blogu eshte krijuar me 19/4/2012 dhe ka ofruar; 1402 post te publikuarastatistika e momentit
statistika ditore
statistika javore
statistika mujore

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate