01 aprile 2014

takim B2B midis Tursab ( Shoqata e Agjencive Turistike Turke) dhe Shoqatave të Agjencive Turistike Shqipëtare

Aktualisht 1/4/2014
Agjencia Kombëtare e Turizmit ka organizuar një takim B2B duke mundësuar kontaktin midis Tursab ( Shoqata e Agjencive Turistike Turke) dhe Shoqatave të Agjencive Turistike Shqipëtare.
Kreu i Tursab deklaroi se turistet turq janë të interesuar të vijnë të eksplorojnë Shqipërinë, duke shprehur mendimin se kemi resurse të mëdha natyrore dhe kulturore, se duan ta rrisin numrin e turisteve turq ne Shqiperi dhe se gjeja më e rendësishme është të garantohet nga ne sherbim cilësor dhe mikpritje
Happening now
The National Tourism Agency has organized a B2B meeting in order to establish a contact between Tursab (Turkish Association of Tourist Agencies) and Albanian Tourist Agencies Associations.
The Head of Tursab stated that Turkish tourists are interested to come to explore Albania. Expressing his opinions that we have a great natural and cultural resources, he stated that Tursab want to increase the number of Turkish tourists in Albania and the most important thing is to be guaranteed a service quality and hospitality from us. 

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate