30 aprile 2014

Një ditë në vilën e Enver Hoxhës, Vila që keni parë nga jashtë tek ish-Blloku na ka shtuar kuriozitetin të pyesim veten, si janë ambientet brenda Apr/2014

30 Prill 2014 - 10:31 

TIRANE-Si ka jetuar diktatori Enver Hoxha? Vila që keni parë nga jashtë tek ish-Blloku na ka shtuar kuriozitetin të pyesim veten, si janë ambientet brenda. Dhe kanë mundur dje të futen disa artistë në vilën e diktatorit për një projekt kulturor. Fotot janë realizuar nga Tedi Arifi. 
Sipas njërës prej organizatoreve, aktores Ema Andrea, kjo ngjarje artistike është konceptuar të jetë e tillë, si një proces individual i artistëve në raport me të kaluarën, me kujtesën dhe të tashmen në një hapësirë që i bashkon të gjitha perceptimet në një moment të vetëm dhe këtë moment personal, artistët do ta ndajnë me publikun. 

Me këtë rast të gjithë kemi mundësinë të shohim atë që kemi qenë gjithmonë kuriozë, ambientet e Vilës së Enverit. http://www.balkanweb.com/kultur%C3%AB/2691/nj--dit--n--vil-n-e-enver-hoxh-s--foto-186254.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate