04 aprile 2014

Shqiperia dhe Italia ne bashkepunim per sektorin turistik

Friday, 04 April 2014 09:32
Shqiperia dhe Italia ne bashkepunim per sektorin turistik.
Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, Eglantina Gjermeni priti në një takim ambasadorin italian në vendin tonë, Massimo Gaiani, me të cilin diskutuan mbi mundësitë për bashkëpunim përmes zbatimit të projekteve konkrete në fushat e turizmit dhe zhvillimit urban. Ambasadori shprehu angazhimin e tij për bashkëpunimin me Ministrinë e Zhvillimit Urban dhe Turizmit e cila ka në fushën e saj të përgjegjësisë prioritet kryesore, zhvillimin e turizmin. Ambasadori theksoi se projekte te perbashketa do te ndermerren mes dy vendeve qe sektorit turistik ne Shqiperi te eci ne rrugen qe meriton.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=85668:shqiperia-dhe-italia-ne-bashkepunim-per-sektorin-turistik&Itemid=617#sthash.ogf16bIV.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate