14 aprile 2014

Ju ftojmë që të merni pjesë në DITËT NDËRKOMBËTARE TË TURIZMIT SARAJEVË 08-11 maj/2014

Ju njoftojmë se nga Qendra " Skenderija " SH.P.K.Sarajevë - Panairi i Sarajevës në periudhën prej 08 - 11 maj të vitit 2014. Kjo ngjarje është organizuar :
                            
                               DITËT  NDËRKOMBËTARE TË TURIZMIT
                                                      SARAJEVË 2014

37 Panairi Ndërkombëtar i Turizmit dhe Berza e Turizmit
4 Panairi Ndërkombëtar i Hoteleve dhe Restoraneve dhe Pajisjeve hoteljerike dhe Catering

Turizmi është një fenomen i sotëm shoqëror dhe ekonomik , pavarësisht nga kriza ekonomike globale mbetet një nga industritë me rritje më të shpejtë . Tregu turistik ka një ndikim të rëndësishëm në zhvillimin e përgjithshëm ekonomik të vendit , ndikimin në ekologji dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore .

Ngjarja "Ditët Ndërkombëtare të Turizmit - Sarajevo 2014" paraqet një vend të rëndësishëm të mbledhjes për të gjithë pjesëmarrësit në ofertën turistike , dhe për këtë arsye mjet thelbësor është  marketingut për prezantimin e destinacioneve dhe shërbimeve turistike .

PROGRAMI këto panaire të përfshijnë :
• Paraqitja e ofertës turistike vendase dhe të huaja ,
• Promovimi i turizmit të brendshëm dhe zhvillimin e burimeve natyrore ,
• Promovimi i operatorëve turistikë vendas dhe të huaj dhe kompanitë e udhëtimit ,
• Oferta objekteve turistike vendase dhe të huaja ,
• Promovimi i të gjitha formave të turizmit ,
• Oferta Qendrat turistik i dimrit në vend dhe në rajon ,
• Oferta e pushimeve në detin e Bosnjes dhe Hercegovines dhe në rajon ,
• furnizimi si dhe objekteve turistike,
• Programet produktive Oferta gastro - ushqimore dhe pije.

Thirrjeve ju referohen :
• për komunitete turistike , organizatat dhe shoqatat në Bosnje dhe Hercegovin si dhe në rajon ,
• Agjencitë e udhëtimit dhe operatorët turistikë nga Bosnja dhe Hercegovina dhe jashtë vendit ,
• Pronarët e hoteleve, shtëpi pritjeje , restorante, dhe objekteve hotelierike ,
• Investitorët e mundshëm në industrinë e turizmit ,
• Prodhuesit dhe shitësit e hoteleve si dhe mobilje për hotelieri , teknologjisë si dhe pajisjeve ,
• Përdoruesit e shërbimeve të turizmit ,
• të huaj dhe në shtëpi në një audiencë të gjerë ,
• Organizatat profesionale si dhe shoqatat ,
• media

Ne ju ftojmë që të merni pjesë në shfaqje - ajo do të jetë mundësi e vërtetë e madhe për të realizuar planet e biznesit ..!! Për cfar do informacioni mundeni mem kontaktu ne nr e
Cel: +389 70 422 812-Ose ne E-mail adr:gsf.group.hajro@gmail.com,ose ne Fcb Inbox:Hajrulla Hajro Iljazi..!!

Me respekt,
Hajro!Menaxher I Marketingut Ne Boten E Turzimit,Per Promovimin E Turizmit Ne Ballkanin Perendimor.Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate