04 aprile 2014

Shqipëri – Mal I Zi, një pakëtë e përbashkët turistike.


Postuar më: 04 Prill 2014GJATË VIZITËS DY-DITORE NË AZERBAJXHAN MINISTRJA EGLANTINA GJERMENI PATI NJË TAKIM TË POSAÇËM ME  MINISTRIN E TURIZMIT TË MALIT TË ZI, Z.BRANIMIR GVOZDENOVIC.MINISTRJA GJERMENI E NJOHU HOMOLOGUN MALAZEZ ME MASAT E NDËRMARRA NGA MINISTRIA NË KUADËR TË PËRMIRËSIMIT DHE ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM TË SEKTORIT TË TURIZMIT, I CILI ËSHTË NË AZHENDËN PRIORITARE TË QEVERISË SHQIPTARE.
NË TAKIMIN DUPALËSH TË DY MINISTRAT RANË DAKORD TË NËNSHKRUAJNË MARRËVESHJEN E BASHKËPUNIMIT GJATË VIZITËS SË MINISTRITGVOZDENOVICDHE STAFIT TË TIJ, NË FUND TË MUAJIT PRILL.
KJO MARREVESHJE SYNON KRIJIMIN E NJË PAKETE TË PËRBASHKËT TURISTIKE, ORGANIZIMIN E TAKIMEVE TË PËRBASHKETA MES TUR OPERATORËVE TË DY VENDEVE TONA. PREZANTIMI I NJË PAKETE TË PËRBASHKËT TURISTIKE MES VENDEVE TË BALLKANIT DO TË BËJË TË MUNDUR QË I GJITHË RAJONI TË KONKUROJË SI NJË TREG II VETËM, NË TREGUN EVROPIAN TË TURIZMIT.  
PIKË KONKRETE NË MARËVESHJE DO TË JETË EDHE  BASHKËPUNIMI NDËRKUFITAR ME PROJEKTE KONKRETE, TURE STUDIMORE DHE EKSPERTIZË NË BRANDING DHE NJOHJEN E SHQIPËRISË ME TREGUN NDËRKOMBËTAR TË TURIZMIT.
TË DY MINISTRAT RANË DAKORD MBI MUNDËSI BASHKËPUNIMI ME PROJEKTE KONKRETE JO VETËM NË FUSHËN E TURIZMIT, POR DHE ATË TË ZHVILLIMIT URBAN. MINISTRJA GJERMENI PO NDJEK PUNIMET E KONFERENCËS SË 57-TË TË KOMISIONIT TË EVROPËS SË ORGANIZATËS BOTËRORE TË TURIZMIT NË BAKU, AZERBAJXHAN.  http://turizmi.gov.al/al/newsroom/lajme/shqiperi-mal-i-zi-nje-pakete-e-perbashket-turistike&page=1

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate