28 aprile 2014

Në Vlorë po bëhen përgatitjet për sezonin turistik ndërsa qyteti po përballet me mjaft sfida. Gjendja e infrasktrukturës është e dëmtuar dhe financimet janë të pakta.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate