23 aprile 2014

Nenshkruhet marreveshja per mbrojtjen e liqenit te Shkodres

Wednesday, 23 April 2014 09:49
Nenshkruhet marreveshja per mbrojtjen e liqenit te Shkodres.
Nje marreveshje qe kap vleren e 20 milione eurove eshte nenshkruar per mbrojtjen e liqenit te Shkodres. Marreveshja mes Shqiperise dhe Gjermanise eshte bere e ditur nga ministri shqiptar i transporteve. Projekti per mbrojtjen e liqenit jo vetem do te permiresoje cilesine e ujit dhe te jetes se gjallesave te liqenit por edhe do te vije ne ndihme te banoreve perreth tij ne Shkoder. Gjithashtu ky investim do te rrise edhe potencialet turistike te liqenit. 
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=85941:nenshkruhet-marreveshja-per-mbrojtjen-e-liqenit-te-shkodres&Itemid=617#sthash.QMypCsxr.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate