04 aprile 2014

Muzeumet e Beratit tashme me nje sistem modern per vizitoret

Wednesday, 02 April 2014 09:35
Muzeumet e Beratit tashme me nje sistem modern per vizitoret.
Muzeu “Onufri” dhe Muzeu Kombëtar Etnografik ne Berat qe jane dhe janë pasuria e qytetit 2400 vjecar i cili për çdo vit kuriozon shumë turistë shqiptarë e të huaj, do te vijne ne nje forme te re per te gjithe vizitoret. Nëpërmjet projektit IPA Adriatik do të bëhet rikompozimi i të dy muzeve të Beratit në mënyrë që të jenë sa më atraktivë për të rritur turizmin dhe frekuentimin nga të gjitha grupmoshat. Ne muajt ne vazhdim do të bëhet aplikimi i guidës audio me QR kod, duke u përdorur në mënyrë të pavarur nga vizitorët i gjithë informacioni në tre gjuhë. Nga institucioni do të ofrohen aparate që mund të merren me qira për personat që nuk kanë pajisjet e duhura.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=85632:muzeumet-e-beratit-tashme-me-nje-sistem-modern-per-vizitoret&Itemid=617#sthash.Gu3OLfri.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate