30 aprile 2014

Aktorë të shoqërisë civile nismë për pastrimin e bregdetit të Semanit

foto-fieri FIER, 29 Prill /ATSH- N.Lena/-Në prag të çeljes së sezonit turistik përgjatë fundjavës në bregdetin e Semanit në qytetin e Fierit, shoqata e gazetarëve profesionistë të qarkut si dhe përfaqësues të kompanisë “Bankers Petroleum”, kanë marrë nismën, ”Për një Bregdet të pastër” ku kanë mbledhur rreth tyre edhe shumë të rinj nga qyteti dhe komunat për rreth.
Kjo është vetëm fillimi i një nisme për të vazhduar ç’do fund-javë, për një sensibilizim sa më të gjerë të shoqatave, të rinjëve si dhe të vetë komunitetit për një ambient sa më të pastër dhe mikpritës në ambientet natyrore si dhe në plazhet e bregut.
Gjatë stinës së dimrit, ardhjet e shumta detare kan grumbulluar në rërën e plazheve shumë mbeturina që bëhen një penges e madhe për ambientin dhe  pushuesit.fotoo Fieri
Kjo nismë do të vazhdojë nga përfaqesues të Ojf-ve që zhvillojnë aktivitetin në Fier./a.g/http://www.ata.gov.al/aktore-te-shoqerise-civile-nisme-per-pastrimin-e-bregdetit-te-semanit-100310.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate