18 aprile 2014

SHkoder/ SOS 8 Turiste Franceze dhe 7 Banore te zones BLLOKOHEN nga debora e madhe---http://www.shkodrapress.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=1148%3Asos-shkod%C3%ABr-8-turist%C3%AB-francez%C3%AB-dhe-7-banor%C3%AB-bllokohen-nga-d%C3%ABbora&Itemid=465

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate