28 aprile 2014

Lugina e Vlabonës po bëhet gati të çelë sezonin turistik, por sërish infrastruktura nuk ofron ato mundësi dhe kushte që kërkojnë turistët vendas dhe të huaj. Rruga e papërfunduar, si dhe mungesa e energjisë elektrike në shumë raste, janë dy problemet kryesore që shqetësojnë banorët, operatorët turistikë dhe autoritetet lokale.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate